24 Ağustos 2010 Salı

Merhaba;

 24 ağustos 2010 tarihi itibariyle "Heyonomi" ismi ile blog dünyasına adım atmış bulunuyoruz. En baştan söyleyebilirim ki ilk amacım insanlığa faydalı bir şeyler sunmak veya binlerce takipçi tarafından takip edilmek değil. İlk amacım yazma alışkanlığımı kendime kazandırmak.

Peki ne alaka "Heyonomi".. İsim olarak ilk niyetim NomiBlog idi. Ekonomiden gelen nomi çok tatlı ve akılda kolay tutulabilecek bir isimdi bana göre. Fakat ne yazık ki NomiBlog ismini biri benden daha önce almış. Heyonomi ismi bir gece yatarken aklıma geldi. Heyecandan gelen bir enerji ile yine ekonominin Nomi'ni birleştirerek bu isimde kendimce karar kıldım.
Google'da Heyonomi yazarsanız karşınıza bu siteden başka hiç bir şey çıkmayacaktır:) Google'da bile çıkmayacak bir site ismim var..

Bir iktisat öğrencisi olarak blogda yazmak istediğim konular genellikle iş dünyasına dair olacak. Bunlar roportajlar, dünyadan ve ülkemizden de çeşitli haberler olabilir. Açıkcası eğer yazma alışkanlığımı kendime kazandırabilirsem her türlü şey yazmaya çalışabilirim..

Heyonomi Blog'un tüm okuyucularına faydalı olması temennisiyle..