27 Ağustos 2010 Cuma

Yeminimden dönmedim, Mutluyum!

Farkındayım her yeni yazıda biraz daha blog konusu dışına çıkıyorum, ama olsun yazma alışkanlığı kazandığımı düşünüyorum.. 3 yıldır üniversitede bi deftere sığacak kadar yazı yazmadığım düşünülürse iyi yoldayım sanırım.. : )

Tribün zamanlarımda twitterdan @mfiraz ile
Başlık, taraftarı olduğum Fenerbahçem ile ilgili. Geçtiğimiz 5 sene boyunca takımımı tribünde desteklemek için maraton alttan bir kombine sahibiydim. Geçen sezon son maçta kaybettiğimiz o trajik Trabzonspor maçında da trübündeki yerimi almıştım. O maçta kaybedince babam,amcam ve yeğenler bir yemin etmiş Aziz yıldırım gitmeden bir daha kombine almamaya söz vermiştik. Sezon başı aziz gitmeyince kombinemizi yeniletmeyi askıya aldık. Ne kadar doğru bir karar aldığımız şimdi anlıyorum. Evet aziz başkan fenerbahçeyi bir yerden bir yere kadar getirdi. Ama futbol ile inşaat işini bir türlü ayıramadı. Geçenlerde bir gazetede röportajında şöyle diyordu.. "(Sapancadaki tesisleri kastederek) Buraya yatırdığım parayı bir futbolcuya yatırsaydım para değerini bu kadar arttırmazdı.." Evet zaten Guiza gibi bir futbolcuyuda takıma monte eden benim.. Yada maldonado, josico.. Bu takıma iyi transferler yapabilen bir Hakan Bilal Kutlualp'i kulübün dışına itmişsin ve yaptığın transferler ortada. Sezon başında Beşiktaş Quaresmayı alıp Demirörenin "Süperlige yüzyılın transferini yaptık!." diye söyleyince gülmüş 3 tane kimsenin Türkiye'ye getiremeyeceği yıldız sözü vermişti. Gelenler ortada.. İyi futbolcular doğru ama geliş zamanlaması yanlış. Maçlar bittikten sonra futbolcu getirsen neye yarar...
Velhasıl yinede Aykut hocadan umudum var. Çünkü bu takımın parasını yemeyi hak etmeyen futbolcuları bir bir gönderdi. Bence sırada ne kadar iyi niyetli olsada selçuk, baroni,bilica,ilhan eker ve gökhan ünal olmalı.. Bu futbolcuları gönderdikten sonra gözümde bir kat daha büyüyecek Aykut hoca, isterse küme düşssün umrumda değil..

Sonuçta transfer döneminin bitmesine şurda bir kaç gün kaldı, aziz yıldırım isterse  bu takıma Messi'yi getirsin o gitmeden stada girmeyi düşünmüyorum..
Bazı bazı arkadaşlarımıda götürürdüm, böyle saha kenarından maç izlerdik